INSCHRIJVING GEOPEND!!

WOOHOOO, De seinen staan op groen, jullie kunnen je inschrijven. 

Inschrijven doen we vanaf dit jaar enkel digitaal. De inschrijfavonden in Den Boogaard komen te vervallen. 
Wél is het nog mogelijk je in te schrijven op de eerste wandeldag (dinsdag 13 juni). Dit noemen we de na inschrijving. Máár omdat dit veel administratie met zich mee brengt geldt hiervoor een prijs van €8 per deelnemer.

Wist je dat je ons (en jezelf) enorm kan helpen? Het scheelt veel wachttijd als je het ons vooraf doorgeeft wanneer je met de klas of in een andere groep loopt. Dan zorgen wij ervoor dat alle startkaarten verzameld zijn en voor jullie klaarstaan op de eerste dag. Zo kunnen jullie meteen starten! Doorgeven kan via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier 

om je in te schrijven voor dit hele toffe, mooie, gezellige én sportieve evenement

 

We zien je graag!! 

 

Wandel4daagse Moergestel gaat papierloos!!!Wist je dat..

Jullie ook dit jaar de routes weer digitaal kunnen lopen? Download de gratis app “Komoot” op je telefoon en scan de QR code bij de kraam. Dit is makkelijker én scheelt een heleboel papieren routes, dus; beter voor de natuur! Vinden wij leuk natuurlijk.

Tip van de dag: download de app al in de dagen vóór de avond4daagse, dat scheelt je tijd bij het vertrekken. Mocht je problemen ervaren, op de eerste wandeldag staat er iemand bij de QR code die je kan hierbij kan helpen. Op de overige dagen kan je alle andere bestuursleden natuurlijk ook om hulp vragen.