DE LAATSTE WANDELDAG

Het is bijna zover! De laatste wandeldag. Nog even wat info;

Om de avond4daagse goed te eindigen gaan we er weer een groot feest van maken! Wel zo leuk om dit met zijn allen te doen. Vandaar dat de starttijden wat wisselen.

3 & 5 km ; 18.15 uur
10 km ; 17.15 uur
15 km ; 17.00 uur

De routes komen allen samen op het schoolplein, hier verzamelen we en lopen we om 19.30uur met elkaar achter de harmonie aan. We arriveren op het Sint Jansplein, daarna kunnen jullie mega trots zijn op jezelf én elkaar! Lekker feesten samen met @popwise_muziekeducatie

ENNE.. vergeet natuurlijk je hoed/muts/pet o.d. niet, want uiteraard is het weer GEKKEN-HOEDEN-DAG.

Hebben jullie tijdens het wandelen hulp nodig? Wij zijn bereikbaar!

Gijs: 0614646096

Annelies: 0627408866

Het wordt warm! We adviseren jullie dan ook extra water mee te nemen, jezelf goed in te smeren, een hoedje/pet te dragen en de schaduw op te zoeken. Voel jij of iemand anders zich niet goed? Vraag dan hulp aan iemand van de EHBO of organisatie.  

 

WIST JE DAT …

 

  • We ook dit jaar weer ‘zoekplaatjes’ hebben hangen op de 3km route? Spot ze allemaal!

Side Note: om niet elke dag dezelfde route te lopen proberen we zoveel mogelijk variatie aan te brengen. Echter is het daardoor niet haalbaar dat de route altijd exact het aantal kilometers is. Houdt er dus rekening mee dat de 3 km route soms ook wat verder kan zijn.

 

  • Jullie ook dit jaar de routes weer digitaal kunnen lopen? Download de app “Komoot” op je telefoon en scan de QR code bij de kraam. Dit is makkelijker én scheelt een heleboel papieren routes, dus; beter voor de natuur! Vinden wij leuk natuurlijk.

Tip van de dag: download de app al in de dagen vóór de avond4daagse, dat scheelt je tijd bij het vertrekken. Mocht je problemen ervaren, op de eerste wandeldag staat er iemand bij de QR code die je kan hierbij kan helpen. Op de overige dagen kan je alle andere bestuursleden natuurlijk ook om hulp vragen.

 

  • we jullie echt pas mogen laten wandelen vanaf de gecommuniceerde starttijd, dan staan de verkeersregelaars en posten pas op z’n plek.

 

  • We op donderdag weer een leuke activiteit hebben tijdens het wandelen? Wat.. dat is nog een verrassing.

 

  • We op vrijdag, de laatste wandelweg, weer de GEKKEN-HOEDEN-DAG hebben? Enne, heb je het gelezen? Ook na het wandelen wordt het nog een feestje op het plein! Samen met POP WISE kunnen we nog even wat gezellige dansjes maken. 

 

  • We je adviseren vooral extra water mee te nemen en je goed in te smeren. Het wordt warm!

Een hoedje, pet of paraplu is ook verstandig.

 

  • Je ons kan bereiken tijdens het wandelen? Mocht je hulp of EHBO nodig hebben, bel Gijs: 0614646096 of Annelies: 0627408866